Har du lyst til å utvikle deg som rytter og være med i en fast gjeng som har det gøy sammen? Til høsten utvider vi vårt kurskonsept og inviterer en ny gruppe med 10 ryttere som har lyst og ambisjoner om å utvikle sine rideferdigheter. Det legges opp til to helger før jul og to etter nyttår. Gjennom disse fire helgekursene er målet å gjøre deg i stand til å ri ditt aller beste.

Instruksjonen tilpasses den enkelte og kursene bygger på hverandre. Det legges opp til at deltakerne skal tilegne seg ny kompetanse og utvikle sine rideferdigheter til et høyere nivå. Alle er velkomne uansett utgangspunkt.

  • Kursavgiften på kr. 2 300,- dekker undervisning på 2x45 minutter, relevant teori, leie av anlegg og felles lunsj. Det er også mulig å leie gjesteboks på anlegget hvis ønskelig.
  • Folkenborg hestesenter eies og drives av Kine Nordbrekken og har topp fasiliteter. På Folkenborg er det tilgang på ovalbane og ridehus. Ridehuset har også gjestebokser, tribune og oppholdsrom med kiosk som vi bruker på disse kursene.

Bindene påmelding og førstemann til mølla!

Meld deg på og bli ditt aller beste på hesteryggen! Send en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller en melding på fb. Har du spørsmål eller lurer på noe kan du også ringe Bernt på 93030407.